Έκρηξη στη Συγγρού: Διαρροή φυσικού αερίου εξετάζουν οι αρχές

Στο χειρουργείο ο τραυματίας - Κλειστή η λεωφόρος Συγγρού

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος που βρίσκονται οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου και γι' αυτό τον λόγο η Πυροσβεστική προχώρησε στην εκκένωση της περιοχής. 

 

 

Μετά την έκρηξη στο εξαώροφο κτίριο ξέσπασε φωτιά. Στον πρώτο όροφο υπήρχε ένα κατάστημα τροφίμων και στον ημιόροφο δωμάτια που λειτουργούσαν μέσω Airbnb. Από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει τζαμαρίες, ακόμα και στην απέναντι πλευρά της Συγγρού. Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε τουλάχιστον τρία κτίρια

έκρηξη Συγγρού

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εξαώροφο κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ειδικό κλιμακοφόρο όχημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

έκρηξη

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο τραυματίες, ο ένας σε πιο σοβαρή κατάσταση

Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Καλαμάκι. Ένα ταξί που περνούσε από το σημείο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ ο οδηγός είναι σε κατάσταση σοκ.

έκρηξη Στύλοι Ολυμπίου Διός

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης

Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν και σε παρακείμενα καταστήματα και, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχουν δύο τραυματίες, ο ένας πιο σοβαρά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο, ο οποίος έχει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια και εισήχθη στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Η λεωφόρος Συγγρού έχει αποκλειστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top