Νέος Κόσμος: «Βοήθεια, θέλω να φύγω, δε μ΄ αφήνει να φύγω»

Ντοκούμεντο από τον ξυλοδαρμό 19χρονης από τον αστυνομικό σύντροφό της

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού μιας 19χρονης από τον αστυνομικό σύντροφό της στον Νέο Κόσμο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας φρίκη. 

Στο ντοκουμέντο αυτό, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, ακούγεται η γυναίκα έντρομη να ουρλιάζει και να εκλιπαρεί τον κακοποιητή της να την αφήσει να φύγει. 

Νέος κόσμος: Συνελήφθη αστυνομικός που ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του

«Θέλω να φύγω, βοήθεια με χτυπάει, δε με αφήνει να φύγω. Άσε με να φύγω», ακούγεται η κοπέλα να φωνάζει στον σύντροφό της, εκείνος όμως συνεχίζει να την χτυπά. 

«Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ. Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω», ούρλιαζε η γυναίκα.

Τις φωνές της άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, χτύπησαν την πόρτα και όταν η γυναίκα πήγε να ανοίξει, ο αστυνομικός την άρπαξε και της έκλεισε την πόρτα. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια των γειτόνων κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από τον ακάλυπτο κι εκεί είδαν τον συνάδελφό τους να τραντάζει τη σύντροφό του και να τη χτυπά. 

Αμέσως τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όπου εκείνος τους υπέβαλε μήνυση γιατί τον συνέλαβαν χωρίς ένταλμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top