Περιστέρι: Εφιαλτική περιγραφή της 14χρονης για τον βιασμό της

«Αν μίλαγα θα μου χτυπούσε το κεφάλι» λέει για τον σύντροφο της αδερφής της

Η 14χρονη που κατήγγειλε τον 32χρονο σύντροφο της αδελφής της για βιασμό μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η ανήλικη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο διαμέρισμα της αδερφής της, όπου φιλοξενείτο. Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που βίασε την 14χρονη

Θυμάται όπως λέει κάθε λεπτομέρεια από την στιγμή που 32χρονος μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν. 

«Ήρθε στο δωμάτιο μου, μου έπιασε το κεφάλι με ακινητοποίησε και με απείλησε να μην μιλήσω. Αν μιλούσα θα μου χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο. Έκανε ότι έκανε» δηλώνει η ανήλικη, ενώ αποκαλύπτει: «Με είχε κοιτάξει περίεργα στο παρελθόν, αλλά λέω μου φαίνεται δεν είναι κάτι».

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα δηλώνει με πόνο ψυχής πως η ετεροθαλής αδερφή της υποστηρίζει τον σύντροφό της και είναι απέναντί της στα δικαστήρια. 

Περιστέρι: Βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Στο πλευρό της 14χρονης η μητέρα της, που ήταν η πρώτη στην οποία εκμυστηρεύτηκε όσα υποστηρίζει ότι έγιναν. 

«Το θέμα είναι ότι αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρουμε στην οικογένεια τουλάχιστον 8 με 9 χρόνια. Ξέρει το παιδί από 5 χρονών. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα» δηλώνει η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι η ανήλικη «τον προκαλούσε με τη συμπεριφορά της», ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της και ότι ζητούσε χρήματα και επειδή δεν της τα έδωσε τον κατήγγειλε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top