Σύλληψη 40χρονου στην Αθήνα για συμμετοχή στον ISIS

Είχε συλληφθεί ξανά πριν λίγες μέρες

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού/ (23/12/21)

Η αστυνομία συνέλαβε νωρίτερα σήμερα σε περιοχή της Αθήνας έναν 40χρονο άνδρα που είναι ύποπτος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS). 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος είχε συλληφθεί ξανά στις 7 Δεκεμβρίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που συνελήφθη ως μέλος του ISIS

Σήμερα συνελήφθη εκ νέου. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 40χρονο: 

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top