Έγκλημα στη Γλυφάδα: Καρέ - καρέ η στιγμή της δολοφονίας του 66χρονου

Το έγκλημα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας - Οι εικόνες είναι σκληρές

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας 51 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της μητέρας του.

Η δολοφονία έγινε σε δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στη Βορείου Ηπείρου, στις 6.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του και εκεί εργαζόταν το θύμα. Αφού τον σκότωσε πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Νοτιανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα.

Το κατάστημα στη Γλυφάδα όπου έγινε η δολοφονία

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Το έγκλημα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται ο 66χρονος να καταφθάνει στο χρωματοπωλείο. Ο δράστης γνώριζε ότι άνοιγε το κατάστημα νωρίς το πρωί και του είχε στήσει καρτέρι. Φορώντας κουκούλα τον χτύπησε πολλές φορές με ένα μεγάλο στρατιωτικό μαχαίρι.

Ο 66χρονος έπεσε στο έδαφος και ο δράστης συνέχιζε να τον χτυπά. Το θύμα προσπαθούσε με όση δύναμη του είχε μείνει να σωθεί. Ο 51χρονος τον χτύπησε από άλλο σημείο. 

Λίγο πριν φύγει έσκυψε από πάνω του και φάνηκε να του μιλά. Στη συνέχεια έφυγε από ένα στενό αφήνοντας το θύμα να ψυχορραγεί. Τα περισσότερα χτυπήματα τα είχε δεχθεί στην κοιλιά.

Έγκλημα Γλυφάδα: Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη

Ο δράστης λίγα λεπτά αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία και τα πρώτα λόγια που είπε ήταν:

«Το είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να τον σκοτώσω. Δεν ενέκρινα τη σχέση του με τη μητέρα μου. Την εκμεταλλευόταν οικονομικά!».

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τη μητέρα του δράστη για κατάθεση. Η γυναίκα όταν έμαθε ότι ο γιος της έχει σκοτώσει τον σύντροφό της έπαθε σοκ. Έχοντας δίπλα της την κόρη της προσπαθούσε να δώσει μία εξήγηση για το έγκλημα.

«Είμαι σε σοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ήταν το κίνητρο». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μετά το θάνατο του πατέρα του πριν από πολλά χρόνια μετά από μία αποτυχημένη επαγγελματικά κίνηση έφυγε στο εξωτερικό. Με τη μητέρα του οι σχέσεις ήταν ανύπαρκτες και η γυναίκα δε γνώριζε ότι επέστρεψε πριν από ένα μήνα στην Ελλάδα.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει πόσα χτυπήματα δέχθηκε ο άτυχος άντρας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top