Κούγιας για τροχαίο: «Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί»

«Με αγαπάει ο Θεός»

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες το βράδυ στην εθνική οδό στο ύψος του Βελεστίνου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. 

«Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στη ζωή μου. Οι προσευχές αυτών των ανθρώπων με έσωσαν», είπε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Περιέγραψε μάλιστα καρέ καρέ το ατύχημα που είχε και τόνισε ότι σώθηκε από θαύμα, κάνοντας λόγο για ακραία αμέλεια των δύο οδηγών των φορτηγών. 

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια στην εθνική οδό

«Φθάνοντας στα διόδια μετά τη Λάρισα δε μου λέει κανείς τίποτα και μετά από πέντε λεπτά ξαφνικά, δεν βλέπω μπροστά μου. Μάλλον ο οδηγός της πρώτης νταλίκας αποκοιμήθηκε και ο άλλος οδηγός κόλλησε από πίσω, με αποτέλεσμα να κλείσουν η αριστερή και η διπλανή λωρίδα της από τα οχήματα», είπε και πρόσθεσε:

«Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί».

Όπως είπε το ατύχημα με τα δύο φορτηγά είχε γίνει μόλις ένα λεπτό πριν φτάσει ο ίδιος στο σημείο και η αστυνομία δεν είχε προλάβει να ειδοποιήσει τους οδηγούς που κινούνταν στην εθνική οδό εκείνη την ώρα. 

Οι οδηγοί είχαν βάλει ένα τρίγωνο να ειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς, αλλά όταν πλησίασε στο σημείο ο Α. Κούγιας ήταν αργά για να κάνει το οτιδήποτε.

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου. Σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό», είπε.

Τόνισε επίσης ότι τον έσωσε το διαχωριστικό που είναι στρογγυλό και είχε μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να το καβαλήσει. 

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του είπε πως έχει κατάγματα στο αριστερό του χέρι και γι’ αυτό πονάει αρκετά. 

«Έκανα χειρουργείο χθες και εξετάσεις σήμερα. Θα προσπαθήσω όμως να πάω στο γραφείο μου, διότι έχουμε την υπόθεση του ψευτογιατρού, που αρχίζει η δίκη την Παρασκευή και έχω ραντεβού σοβαρό σήμερα με μάρτυρες», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top