Κορωνοϊός: «Φοβόμασταν τη διασωλήνωση» λέει η γιαγιά της 14χρονης

Η μαθήτρια από τη Δράμα εισήχθη στο νοσοκομείο με εισαγγελική παρέμβαση

Συγκλονιστική είναι η ομολογία της γιαγιάς του 14χρονου κοριτσιού από τη Δράμα, το οποίο νοσεί από κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο με εισαγγελική παρέμβαση. Οι δικοί της την κρατούσαν στο σπίτι παρά τη σύσταση του ιδιωτικού γιατρού να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Στο Ιπποκράτειο 14χρονη με βαριά πνευμονία

«Διασωλήνωση, αυτό φοβόμασταν. Τη διασωλήνωση. Αυτό το φοβόμασταν πάρα πολύ» είπε η γιαγιά της 14χρονης στην εκπομπή του Mega “Live News”.  «Κι εμείς κάναμε τα πάντα για το παιδί, εξετάσεις, φάρμακα, στους γιατρούς, ακτινογραφίες, τα πάντα. Και οξυγόνο στο σπίτι νοικιάσαμε. Τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα» πρόσθεσε η γιαγιά της.

Με τον πυρετό να μην υποχωρεί, οι γονείς της κάλεσαν παιδίατρο στο σπίτι, ο οποίος μόλις εξέτασε τη μικρή, τους ενημέρωσε πως η εισαγωγή στο νοσοκομείο είναι μονόδρομος.  Με τους ανεμβολίαστους γονείς να αρνιούνται πεισματικά να μεταφέρουν τη μαθήτρια στο νοσοκομείο, η παιδίατρος κατήγγειλε το περιστατικό στον Ιατρικό Σύλλογο.

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 14χρονη με κορωνοϊό

Όπως είπε η γιαγιά της 14χρονης, την τρίτη μέρα σταμάτησε ο πυρετός και το μόνο που έλεγε μια φορά την ημέρα η μικρή ήταν ότι πνίγεται. «Επειδή η μαμά είχε οξυγόνο, δίναμε και στο παιδί. Βλέπαμε ότι είχε βελτίωση και νοικιάσαμε άλλο ένα στο σπίτι» συμπλήρωσε η γιαγιά της 14χρονης.

Η 14χρονη δεν ήθελε με τίποτα να πάει στο νοσοκομείο, περιγράφει η γιαγιά της. Όπως εξήγησε η ίδια, πρόσφατα έχασαν τον γαμπρό της από κορωνοϊό, γεγονός που τους δημιούργησε μια αποστροφή προς τα νοσοκομεία.

«Πέθανε πολύ πρόσφατα ο γαμπρός μας. Με 96 οξυγόνο τον έστειλαν για διασωλήνωση στην Αλεξανδρούπολη γι’ αυτό εμείς δε θέλαμε το νοσοκομείο καθόλου. Όλον τον κόσμο κοροϊδεύουν. Όλον τον κόσμο κοροϊδεύουν. Για τον κορωνοϊό, δηλαδή κάνουνε διασωλήνωση και κάτι δεν πάει καλά και… φεύγουν. Έτσι “τρώνε” όλον τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Σήμερα η 14χρονη, που τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο με εντολή εισαγγελέα, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Μειώθηκε η παροχή οξυγόνου ενώ της χορηγείται και αγωγή για την πνευμονική εμβολή που υπέστη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top