Ποια μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα κλείνουν μέσα στον Σεπτέμβριο

Θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο «Προμηθέας»

Αλλαγές έρχονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στα mega εμβολιαστικά κέντρα που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες κόσμου.  Ειδικότερα, έως τις 28 του μήνα εκτός λειτουργίας τίθενται τα εμβολιαστικά κέντρα στο Περιστέρι, στο Ελληνικό αλλά και στη Ρόδο.

Περιστέρι: Νεαρός προσπάθησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια

Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν κανονικά στη λεωφόρο Κηφισίας, στον «Προμηθέα», ενώ άγνωστο είναι το τι θα συμβεί με το εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας. 

Μεγάλο το ποσοστό ανεμβολίαστων που νοσηλεύεται με Covid-19

Ανεμβολίαστοι είναι στη συντριπτική πλειονότητά του οι ασθενείς με Covid-19, που νοσηλεύονται σήμερα στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ.

Σύμφωνα με στοιχεία της 4ης ΥΠΕ το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ανέρχεται στο 98% ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά των νοσηλευόμενων σε απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου και των νοσηλευόμενων σε απλές κλίνες είναι 81,3% και 82,9% αντίστοιχα.

Αναλυτικά, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 50 ασθενείς με Covid-19, εκ των οποίων οι 49 είναι ανεμβολίαστοι, 16 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου, εκ των οποίων οι 13 είναι ανεμβολίαστοι, ενώ στις απλές κλίνες νοσηλεύονται 252, εκ των οποίων οι 209 δεν έχουν εμβολιαστεί.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top