Κρήτη: Κοσμικός γάμος παρουσία Μητσοτάκη και Μενδώνη στα Χανιά

Ποιο είναι το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου

Γάμος Κρήτη

Ένας λαμπερός γάμος με υψηλούς καλεσμένους τελέστηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη.

Η χαρά ήταν μεγάλη για την οικογένεια του ζευγαριού, της Βανέσσας Διαματάρη, εκδότης της αγγλόφωνης έκδοσής του  «Εθνικού Κήρυκα» και κόρη του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας  Αντώνη Η. Διαματάρη και του αγαπημένου της συζύγου Μάθιου Ντάουλιν. 

Σύμφωνα με το e-mesara.gr, το μυστήριο τελέστηκε στην πατριαρχική Μονή Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στα Χανιά. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε τον αρραβώνα, ενώ ο Μητροπολίτης γέροντας Χαλκηδόνος Εμμανουήλ τέλεσε τον γάμο. Στο μυστήριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου Ανδρέας, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός και ο Επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός.

Γάμος Κρήτη

Το λαμπερό ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας - Φωτογραφία e-mesara.gr

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου που ταξίδεψε από όλα τα σημεία του πλανήτη για να τιμήσει το νεαρό ζευγάρι. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

γάμος Κρήτη καλεσμένος Μητσοτάκης

Οι γονείς της νύφης Αντώνης Η. Διαματάρης και η σύζυγός του Λίτσα κατά την την τέλεση.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα η πρέσβης της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας.

λαμπερός γάμος Κρήτη

Το γαμήλιο γλέντι κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες, τηρώντας τα έθιμα του νησιού, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει ο κορωνοϊός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top