Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο του dj Αntonio- Σήμερα η κηδεία του

Οι φίλοι και οι συνεργάτες του τον αποχαιρετούν στα social media

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 48χρονου dj. Ο Αντώνης Καραγκούνης, ο οποίος ήταν γνωστός ως dj Antonio, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, το βράδυ της Τρίτης. 

Θεσσαλονίκη: Νεκρός dj από ηλεκτροπληξία σε μπαρ

Βρισκόταν σε μπαρ- ταράτσα της Θεσσαλονίκης, όπου είχε πάει για να βοηθήσει κάποιον συνάδελφό του για το βράδυ που θα ακολουθούσε. Σύμφωνα με το thestival, την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα για να παίξει μουσική, τον χτύπησε το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ γνωστός dj στη συμπρωτεύουσα και όχι μόνο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν σήμερα στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Νέαπολης το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο dj Antonio.

Για το τραγικό περιστατικό, διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να δώσουν καταθέσεις, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Πλήθος μηνυμάτων από φίλους και συνεργάτες κατέκλυσαν τα social media του dj που μετρούσε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του. 

«Καλό ταξίδι...Σπαστά εκεί πάνω...Σπαστά όπως εσύ ξέρεις καλά...Καλό Παράδεισο φίλε μου», «Καλό παράδεισο φιλαράκι... Βιάστηκες ρε γμτ», «Σε ευχαριστούμε για όλα. Πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», «Καλό ταξίδι... Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι, πραγματικά είναι απίστευτο!! Σπάστα εκεί πάνω και θα σε ακούμε εδώ Κάτω!! Αγαπημένε μου Dj RIP» είναι μερικά από τα μηνύματα που έγραψαν οι δικοί του στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top