Χρήστος Παππάς: Έρευνα για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθαλψή του

Στις φυλακές Δομοκού ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ποινική έρευνα ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων, πλην της 52χρονης γυναίκας που καταδικάστηκε ήδη σε φυλάκιση 30 μηνών, στην υπόθαλψη του φυγόποινου, από τον περασμένο Οκτώβριο, υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Χρήστος Παππάς : «Είχα σκοπό να εμφανιστώ στο επόμενο εικοσαήμερο»

Η Εισαγγελία διεξάγει προκαταρκτική εξέταση ώστε να ερευνηθεί αν η επί σειρά μηνών «εξαφάνιση» του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών, Χρήστου Παππά, είχε συνδρομή από πρόσωπα που εξασφάλισαν στον «νούμερο 2» του ναζιστικού μορφώματος, δυνατότητα να ξεφεύγει από τις Αρχές.

Αφορμή για την έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσαν κάποιες καταθέσεις μαρτύρων που δόθηκαν σε παρελθόντα χρόνο, στις οποίες φαίνεται να κατονομάζονται πρόσωπα που πιθανότατα βοήθησαν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης να καλύπτει τα ίχνη και να διαφεύγει την σύλληψη.

Στις φυλακές Δομοκού ο Παππάς

Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην περιοχή Ζωγράφου της Αθήνας. Μαζί του συνελήφθη και μια 52χρονη από την Ουκρανία, η οποία τον έκρυβε στο σπίτι της.

Χρήστος Παππάς: Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αμέσως μετά διετάχθη η μεταφορά του στις φυλακές Δομοκού, όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Η 52χρονη γυναίκα που τον «κάλυπτε», καταδικάστηκε σήμερα σε 30 μήνες φυλάκιση, όμως αφέθηκε ελεύθερη, μετά την έφεση που άσκησε.

Χρήστος Παππάς: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στην 52χρονη - Αφέθηκε ελεύθερη

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο είχε εξαφανιστεί από την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top