Σεπόλια: Μπροστά στα ματιά ενός 15χρονου η μαφιόζικη εκτέλεση

Σε βάρος του θύματος είχαν γίνει άλλες δύο απόπειρες δολοφονίας

Γνώριμος των αρχών ήταν ο άνδρας που εκτελέστηκε στα Σεπόλια. Σε βάρος του είχαν γίνει δυο απόπειρες δολοφονίας ενώ ο ίδιος κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Σεπόλια: «Συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία - Διακινούσε ναρκωτικά το θύμα

Ο δράστης της μαφιόζικης εκτέλεσης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια διέφυγε με ταξί που τον περίμενε στην περιοχή. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι όλα εκτυλίχθηκαν  μπροστά στα μάτια ενός αγοριού 15 ετών.

Όλα συνέβησαν στις έξι παρά τέταρτο το απόγευμα της Κυριακής. Το θύμα, σεσημασμένος κακοποιός, βγήκε να πιει καφέ στην ήσυχη γειτονιά της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια.

Δεν ήταν όμως μόνος. Τον παρακολουθούσε ο εκτελεστής του. Ο 32χρονος καθόταν έξω από το κατάστημα στο πεζοδρόμιο, ενώ δίπλα του ήταν ένα 15χρονο παιδί.

Ο δράστης ο οποίος ήταν ψύχραιμος και αποφασισμένος, αδιαφόρησε για τον 15χρονο και για τους υπόλοιπους τρεις θαμώνες της καφετέριας. Πλησίασε πεζός τον στόχο του και σε απόσταση περίπου ενός μέτρου τον εκτέλεσε με οχτώ σφαίρες .Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που το θύμα δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο .

Η μητέρα του 32χρονου απαρηγόρητη, μιλώντας αποκλειστικά στο Star κάνει λόγο για χτύπημα της Αλβανικής μαφίας.

Όπως η ίδια είπε «Το παιδί μου δεν έβγαινε από το σπίτι, για 20 λεπτά τον έχασα. Θα τον βρουν τον δολοφόνο ; Μπορείτε να σταματήσετε αυτό το χαμό που γίνεται ; Να χάσουμε τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο. Αλβανική μαφία 100%.Αν δεν ήταν απο το χέρι τους ήταν η πληρωμή τους. Επειδή αγαπούσε μια κοπέλα έγινε όλη αυτή η ιστορία .Είναι η τρίτη φορά που κάνανε αυτό στο παιδί μου. Τις δυο γλίτωσε και στην τελευταία τον πήρανε»

Ο 32χρονος είχε γλιτώσει από δυο απόπειρες δολοφονίας. Η τελευταία ήταν πριν τρεις μήνες, όταν οι δράστες τον είχαν πυροβολήσει στη γάμπα μέσα από ένα ταξί. Είχαν απαγάγει μάλιστα τον οδηγό.

Το ίδιο μέσο φέρεται να χρησιμοποίησε και ο πιστολέρο του χθεσινού χτυπήματος. Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το Star είναι από την οδό Αυλώνος λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση.

Στο παρελθόν του θύματος αναζητά απαντήσεις η αστυνομία 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο εκτελεστής φορούσε λευκό τζόκεϊ καπέλο, χειρουργική μάσκα, κόκκινο αδιάβροχο μπουφάν , τζιν βερμούδα ενώ ήταν κοντός , αδύνατος και με μαύρα μαλλιά.

Σεπόλια: Νεαρός καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ οι έρευνες στρέφονται στο παρελθόν του θύματος.Ο άνδρας με τα αρχικά Α.Π ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με τις αρχές ήταν μέλος συμμορίας Αλβανών κακοποιών .Όταν η ομάδα έσπασε στα δυο τότε ξέσπασε ένας ανελέητος πόλεμος με 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top