Θρήνος στον Πύργο για τον αστυνομικό που «έσβησε» σε τροχαίο δυστύχημα

Το υπηρεσιακό του όχημα «καρφώθηκε» πίσω από απορριμματοφόρο

Θρήνος στον Πύργο για το χαμό ενός αστυνομικού της δίωξης ναρκωτικών. Ο 45 χρόνος άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα όταν το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε πίσω από απορριμματοφόρο.

Στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης - Φόβοι για επιθέσεις κατά αστυνομικών

Σώθηκε από τα πυρά ενός Ρουμάνου κακοποιού πριν από 9 χρόνια και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα χθες το βραδύ.Ο άτυχος αστυνομικός Νίκος Γεωργίου 45 ετών, οδηγούσε αυτό το υπηρεσιακό όχημα και κινείτο στην εθνική οδό Πύργου Πατρών .

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε πίσω από το απορριμματοφόρο του δήμου.Πρόκειται για έναν αστυνομικό ιδιαίτερα αγαπητό στους συνάδελφους του ο οποίος λάτρευε την ιππασία και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη δίωξη ναρκωτικών.

Όλοι στην υπηρεσία του θυμούνται πως είχε σωθεί από θαύμα ,όταν πριν από μερικά χρόνια  είχε τραυματισθεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κακοποιού τον όποιο κατάφερε να εγκλωβίσει σε ένα σπίτι αν και τραυματισμένος και στη συνέχεια οι συνάδελφοι τον συνέλαβαν.

Αρχιφύλακας επιτέθηκε σε πολίτη - Του προκάλεσε σωματική βλάβη

Για την πράξη του αυτή τιμήθηκε από τον πρόεδρο της δημοκρατίας με  αριστείο ανδραγαθίας και προήχθη σε αξιωματικό. Όλα αυτά τα χρόνια συνέχιζέ να διακρίνεται στην υπηρεσία του καθώς πάντα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή και έδινε μάχες για την καταπολέμησή των ναρκωτικών. Ήταν πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Μεσημεριναό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top