Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο, Τρίτη 16/2

Πολικό ψύχος και χιόνια σε όλη τη χώρα

Η πρόγνωση για την κακοκαιρία «Μήδεια»

Πολλά σχολεία θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει όλη τη χώρα. Τα μαθήματα όμως θα γίνουν κανονικά, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, όσα σχολεία διακόψουν τη δια ζώσης λειτουργία λόγω της κακοκαιρίας, θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση. 

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά όλα τα ειδικά σχολεία στην Αττική

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη κλειστές παρέμειναν σήμερα, Δευτέρα, όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής, για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το ίδιο θα ισχύσει και για αύριο, Τρίτη.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Θράκη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία στη Θράκη, λόγω της κακοκαιρίας που «σαρώνει» τη χώρα. Το ίδιο θα ισχύσει και για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία για δύο ημέρες στη Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία

Εξαιτίας του χιονιού, των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, οι Σχολικές Μονάδες.

Ειδικής Αγωγής, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Κλειστά τα σχολεία και στον δήμο Βέροιας λόγω του πολικού ψύχους.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά σήμερα και αύριο όλα τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας και στο Ναύπλιο

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί. 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνια στην Αττική – Έκλεισε η Εθνική Οδός

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, «εξαιτίας των συνθηκών παγετού που επικρατούν στην περιφερειακή ενότητα και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, λόγω covid-19».

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στο Ναύπλιο.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία και στη Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν και α'υριο, Τρίτη, τα σχολεία στον νομό της Λάρισας, με αποφάσεις των δήμων, λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόστρωσης που επικρατεί στην περιοχή. 

«Μήδεια»: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην Κηφισίας

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης της Λάρισας, ενώ η εκπαιδευτική διαδικασία στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί με τηλεκπαίδευση.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στην «κατάψυξη» τα Ιωάννινα

Στην κατάψυξη έχει μπει η Ήπειρος, με τον υδράργυρο να έχει κάνει βουτιά κάτω από το μηδέν και τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται στα ορεινά. 

Σήμερα και αύριο, Τρίτη, τα σχολεία σε όλο τον νομό Ιωαννίνων, αλλά και στον ορεινό δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, θα παραμείνουν κλειστά. 

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και στον δήμο Αμφιλοχίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά σχολεία στον Βόλο 

Κλειστά θα είναι σήμερα και αύριο, όλα τα σχολεία του δήμου Βόλου έπειτα από απόφαση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, αφού συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση η χιονόπτωση σε όλο τον Βόλο. Το ίδο ισχύει και για τον δήμο Νότιου Πηλίου.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στα λευκά οι πόλεις από τη Θεσσαλία ως τη Θράκη

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία στη Στερεά Ελλάδα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω των κακών καιρικών φαινομένων στους περισσότερους δήμους της Στερεάς Ελλάδας. 

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του lockdown θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Κεντρική Εύβοια, ενώ με αποφάσεις της η δήμαρχος Χαλκιδέων επεκτείνει το κλείσιμο και στα ειδικά σχολεία για το επόμενο τριήμερο.

Σε δύο φάσεις η κακοκαιρία «Μήδεια»: Πού και πότε θα χιονίσει

Όπως ανακοινώθηκε από τους δήμους, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους Θήβας και Λιβαδειάς. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στο σύνολο των δήμων της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία σε Λήμνο, Λέσβο και Χίο

Με απόφαση των δημάρχων Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, το ίδιο και στη Λήμνο. Στη Χίο, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Στη Χίο με απόφαση του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Κέρκυρα: Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη λόγω ακραίων καιρικών συνθήκων

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη όλες οι βαθμίδες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδεια», η οποία έφερε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στο νησί και παγετό, που κυριαρχεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα 24ωρα.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Ζάκυνθο

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες αύριο, Τρίτη, στη Ζάκυνθο, λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστά τα σχολεία στα Χανιά

Η κακοκαιρία «σαρώνει» και την Κρήτη, με αποτέλεσμα αύριο, Τρίτη, κλειστά να παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top