Αντιδράσεις για το πρόστιμο σε χαροκαμένη γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση

Τελικά αποσύρθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ

Πρόστιμο σε μια ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση, επέβαλαν αστυνομικοί στη Λαμία. Πρόκειται για μια γιαγιά χτυπημένη από τη μοίρα, αφού έχει χάσει τους δύο γιους της σε τροχαία δυστυχήματα και πρόσφατα και τον εγγονό της, σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα.

Κορωνοϊός: 638 νέα κρούσματα σήμερα και 276 διασωληνωμένοι

Η γυναίκα μάλιστα, είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο, επισκεπτόμενη τους τάφους των παιδιών της στο νεκροταφείο, πριν από μερικές μέρες.

Νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε ΜΕΘ, με την ψυχολογία της να είναι αρκετά ταραγμένη. Ψυχολόγοι που την παρακολούθησαν, της συνέστησαν να μη μένει στο σπίτι, όπου υπήρχαν πολλές φωτογραφίες των αγαπημένων της που είχαν φύγει από τη ζωή. Έβγαινε λοιπόν έξω και πουλούσε κάποια βότανα και χόρτα, όχι για να βγάλει χρήματα, αλλά για να μη μένει μέσα.

Δενδροπόταμος: Με πρόστιμα και ποινή στον γαμπρό «έληξε» γλέντι αρραβώνων

Οι αστυνομικοί που την πλησίασαν, της ζήτησαν χαρτί μετακίνησης και της επέβαλαν πρόστιμο αφού εκείνη δεν είχε βεβαίωση. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, το πρόστιμο αποσύρθηκε. 

Το συμβάν με το πρόστιμο στην ηλικιωμένη σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας: «Όταν τα μέτρα είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top