Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός προσήγαγε νεαρό που έκανε skateboard

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος καθώς επρόκειτο για παρεξήγηση

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει αστυνομικό να κυνηγά νεαρό που κάνει skateboard στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου. 

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 2 ετών για τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι 

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για παρεξήγηση. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ομάδα κυπρίων φοιτητών που πορεύονταν κατά μήκος της παράλιας και κρατώντας ένα πανό, επιχείρησαν να το κρεμάσουν πάνω στο άγαλμα διαμαρτυρόμενοι για την καταπάτηση των Βαρωσίων από τον Ερντογάν και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Ο νεαρός χωρίς να το γνωρίζει πέρασε από μπροστά τους και ο αστυνομικός τον πέρασε για έναν από αυτούς. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο προήχθησαν εφτά φοιτητες, δεν σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους αλλά τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση.

Πάντως υστέρα από ανακοινώσεις φοιτητικών συλλόγων στο διαδίκτυο για κάλεσμα στην πορεία για το Πολυτεχνείο, η εισαγγελία ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για το αν στοιχειοθετείτε το αδίκημα της διέγερσης προς ανυπακοή.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top