Σύζυγος Τσιρώνη: «Ο κορωνοϊός του έτρωγε σιγά σιγά τα πνευμόνια»

Θλίψη για τον πρόεδρο της Βαρβακείου

Ο πιο εμβληματικός κρεοπώλης και ψυχή της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης, νικήθηκε σήμερα από τον κορωνοϊό. Νοσηλευόταν επί 20 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και την τελευταία εβδομάδα είχε μπει στην εντατική.

Η εξομολόγηση της συζύγου του στο Star για τις τελευταίες του ώρες είναι σπαρακτική. 

Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης

«Ο ιός του έτρωγε τα πνευμόνια σιγά σιγά. Δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, ήταν ήπια, ήταν σε καταστολή τις τελευταίες ημέρες. Χθες μας ενημέρωσε ότι έσβησε, ήταν χαμογελαστός μέχρι τελευταία στιγμή, έκανε πλάκα στις νοσοκόμες και τις καλούσε να πάνε στη Βαρβάκειο να τις κεράσει αρνάκι. Εμένα μου έλεγε να είμαι δυνατή», είπε η γυναίκα του.

Ποιος ήταν ο Κλεάνθης Τσιρώνης

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης αποτέλεσε σήμα κατατεθεν για τη Βαρβάκειο, καθώς για περισσότερα από 15 χρόνια διατέλεσε πρόεδρος της κρεαταγοράς.

Ο τοίχος του κρεοπωλείου του είναι γεμάτος με φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του: με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα και τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη. 

Όσοι τον ήξεραν προσωπικά μιλούν για έναν πανέξυπνος, επικοινωνιακό άνθρωπο, γεννημένος για πρόεδρος. Ένα πολύ κοφτερό μυαλό, δραστήριος που ενδιαφερόταν πολύ για την αγορά.

Η κηδεία του θα γίνει στον τόπο καταγωγής της γυναίκας του, τον Πύργο που γνώρισε, αγάπησε και πέρασε μερικές από τις πιο ξένοιαστες στιγμές στο σπίτι τους που όσοι το έχουν δει δε ξεχνούν τον κατάφυτο από λουλούδια κήπο τους. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top