Νοέμβριος... κι ακόμη να φτάσουν οι σωστές μάσκες στα σχολεία!

Πού φαίνεται να «σκάλωσε» ο νέος διαγωνισμός

Η ελληνική οικογένεια προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει με τα έξτρα έξοδα για τα παιδιά. Μάσκες για τα μικρά, laptop για τα μεγάλα κι όμως οι δωρεάν μάσκες στα σχολεία, που είχε υποσχεθεί το κράτος, ακόμα δεν έχουν έρθει στα σχολεία. 

Μάσκες στα σχολεία: Δυσκολία συνεννόησης των δύο συναρμόδιων

Από αρχές Σεπτέμβρη, που μοιράστηκαν οι μάσκες – αλεξίπτωτα,  φτάσαμε 10 Νοεμβρίου κι ακόμη οι μάσκες με τις σωστές διαστάσεις δεν έχουν φτάσει στα χέρια των μαθητών. Τα χρήματα κάθονται, το ίδιο και οι βιοτεχνίες που περιμένουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν να τις φτιάχνουν. 

Αποκάλυψη Star: Κανένας δεν έκανε έλεγχο στις σχολικές μάσκες-«αλεξίπτωτα»

Ο νέος διαγωνισμός, φαίνεται ότι «σκάλωσε» στο Ελεγκτικό Συνέδριο, που φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει κορωνοϊός γύρω μας.  Όπως είπαν από την ΚΕΔΕ: «Είμαστε ακόμη σε φάση διαγωνισμού. Εκκρεμεί ο προσυμβατικός έλεγχος στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου έχουμε στείλει τα αναγκαία έγγραφα προς έγκριση. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα υπογράψουμε συμβάσεις με τους αναδόχους για να μας παραδώσουν τις μάσκες. Στη συνέχεια θα τις διανέμουμε με τη διαδικασία της πρώτης φοράς»

Κανείς δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο να τονίσει στους υπεύθυνους πόσο επείγον είναι. Οι πολίτες καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Πολιτεία. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top