Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ ο Ρουπακιάς - Άφαντος ο Χρήστος Παππάς

Συνήγορος Παππά: Συνειδητή η απόφασή του να μην παραδοθεί

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς, τη στιγμή που όλα τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» έχουν παραδοθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Χρυσή Αυγή: Ένας- ένας στη ΓΑΔΑ για να οδηγηθούν στη φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η αστυνομία πήγε σε πέντε σπίτια, πέντε διευθύνσεις όπου διέμενε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να τον εντοπίσει.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, ήταν συνειδητή η απόφαση του πελάτη του να μην παραδοθεί. «Ο πελάτης μου έχει τις απόψεις του. Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή; Προς το παρόν, είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών», τόνισε.

Οι κρατούμενοι βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνουν όλη τη νύχτα, μέχρι και αύριο που ενδέχεται να οδηγηθούν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών. Στη συνέχεια θα εκτελεστούν τα εντάλματά τους και θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Νωρίτερα τον Νίκο Μιχαλολιάκο επισκέφτηκαν η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη του Ουρανία για να του φέρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα και μπουκάλια με νερό.

Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό. Ωστόσο δεν αποκλείεται η μεταφορά τους στις φυλακές Δομοκού, Λάρισας, Γρεβενών και Μαλανδρίνου.

Στη ΓΑΔΑ ο Ρουπακιάς

Στην ΓΑΔΑ οδηγείται ο Γιώργος Ρουπακιάς συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του από όπου θα τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ και από εκεί στη Σήμανση.

Έπειτα ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών και από εκεί θα γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές.

Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο Γιώργος Ρουπακιάς / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, βρισκόταν στις φυλακές του Δομοκού για 36 μήνες και επειδή δεν ορίστηκε δικάσιμος, αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 18 Μαρτίου 2016.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top