Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2020: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

H COSMOTE δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές για άλλη μία χρονιά

COSMOTE πρόγραμμα υποτροφιών

Είσαι νέος φοιτητής και μαζί με τη χαρά που πέρασες στο Πανεπιστήμιο έχεις να διαχειριστείς και δυσκολίες ώστε να ακολουθήσεις το όνειρό σου;

Αυτές τις μέρες ξεκινούν τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα και τις σχολές των ΑΕΙ της χώρας. Για κάποιους ωστόσο οι σπουδές μακριά από το σπίτι δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, ειδικά μετά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Για όλα όμως υπάρχει λύση, καθώς η COSMOTE με το πρόγραμμα υποτροφιών της, απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς τους πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες, αποτελώντας συνοδοιπόρο στο ακαδημαϊκό τους ταξίδι.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21:

Αν μας έχει διδάξει κάτι η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, είναι ότι αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια ως ευκαιρίες για αλλαγή, μπορούμε να προοδεύσουμε και να πάμε μπροστά. Οι υπότροφοί μας είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτής της θετικής στάσης ζωής. Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας τα ακαδημαϊκά τους βήματα. Επενδύοντας στο μέλλον αυτών των παιδιών, επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μας.

Νέος φοιτητής; Πώς θα δηλώσεις συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της COSMOTE

Αν είσαι κι εσύ πρωτοετής φοιτητής που πέρασες στην αγαπημένη σου σχολή αλλά αντιμετωπίζεις δυσκολίες να ακολουθήσεις τις σπουδές σου, τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο www.cosmote-scholarships.gr. Προσοχή όμως! Πρέπει να το κάνεις έως την Πέμπτη 22/10/2020 και ώρα 17:00.

Τι υποτροφίες περιλαμβάνει το νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE

Το νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 30 υποτροφίες: 

  • 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων 
  • Την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

To ποσό υποτροφίας για τις σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000€, ενώ για τις σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750€. Για την υποτροφία Ζαχαρίας Πιπερίδης, το ποσό ανέρχεται σε 25.000€. 

Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Για να δεις περισσότερες πληροφορίες, όρους συμμετοχής και αιτήσεις, μπες στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top