Πατέρας βίαζε την κόρη του στην Κρήτη - Συγκλονίζει η μητέρα της ανήλικης

«Νιώθω ενοχές που δε γνώριζα για να παρέμβω»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της ανήλικης, την οποία φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της επί σειρά ετών στην Κρήτη. 

Κρήτη: Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του

«Κατέρρευσα ψυχολογικά όταν το έμαθα, πάθαινα κρίσεις πανικού» είπε η μητέρα, η οποία ξέσπασε μετά τη μείωση της ποινής του 34χρονου πρώην συζύγου της από τα 39 στα 13 χρόνια. 

«Εκβίαζε το παιδί μου» είπε αναφερόμενη στο ότι ο πρώην σύζυγός της έλεγε στο παιδί να μη μιλήσει σε κανέναν για τις ειδεχθείς πράξεις του. «Νιώθω ενοχές που δε γνώριζα για να παρέμβω» σημείωσε.

Τι είπε ο δικηγόρος της μητέρας 

«Κατεύθυνα τη μητέρα σε ιδιώτη γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι δυστυχώς το παιδί είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις από την ηλικία των πέντε ετών» είπε ο δικηγόρος της μητέρας.

Αναφερόμενος στην ποινή με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο 34χρονος πατέρας, είπε ότι το Πρωτοβάθμιο Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για τις πράξεις του βιασμού ανήλικης κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Το μόνο ελαφρυντικό που του αναγνωρίστηκε ήταν αυτό του σύννομου βίου. Ο 34χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος. 

Το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στην ηλικία των οκτώ ετών στη γιαγιά του ότι ο πατέρας της έμπαινε στην κρεβατοκάμαρά της κατά τις νυχτερινές ώρες και την κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top