Ρήγμα στις τρύπες Καραμανλή: Κλείνει η Αθηνών-Σουνίου για 20 ημέρες

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

τροχαία

Για 20 έως 25 ημέρες θα κλείσει η Παραλιακή λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου λόγω μεγάλης ρωγμής που δημιουργήθηκε στον βράχο στο ύψος των δύο τούνελ στις Τρύπες του Καραμανλή.

Όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η τροχαία θα κατευθύνει τους οδηγούς σε εναλλακτική διαδρομή μέσω Βάρκιζας. 

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ύστερα από σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής η Γενική Διεύθυνση Έργων και Υποδομών της Περιφέρεια Αττικής προχωρά στις παρακάτω  έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

1.    Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο.91 από Αθήνα προς το Σούνιο, στο οδικό τμήμα αυτής που περιλαμβάνει την περιοχή της σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή) και καταλήγει στο Σούνιο.

2.    Η προσπέλαση διερχόμενων επί της Ε.Ο.91 οχημάτων προς το αποκλεισμένο οδικό τμήμα της Λ. Αθηνών-Σουνίου, θα διεξάγεται μέσω του οδικού άξονα Λ. Ευελπίδων -Ν. Παπαγιανόπουλου (οικισμός Κίτσι) -Λ. Αγ. Μαρίνας. 

3.    Για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγηση των οδηγών στον προτεινόμενο εναλλακτικό οδικό άξονα, έχει εγκατασταθεί σχετική σήμανση σε κρίσιμους οδικούς κόμβους "ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ" και "YABANAKI". 

Για τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίζεται η συνεχής αναγραφή σχετικών μηνυμάτων στις Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων των οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα αναρτηθεί και σχετικός χάρτης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top