Κορωνοϊός: Τέσσερις νεκροί –Στους 375 συνολικά οι θάνατοι

Αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων

Κορωνοϊός: Τέσσερις νεκροί –Στους 375 συνολικά οι θάνατοι

Αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό καθώς μέσα σε λίγες ώρες, απεβίωσε άλλος ένας ασθενής. Ο συνολικός αριθμός νεκρών στη χώρα έφτασε τους 375.

Τέσσερις νεκροί καταγράφηκαν το Σάββατο. Πρόκειται για έναν 74χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, «Μποδοσάκειο», και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμα ένας 82χρονος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, έχασαν τη ζωή τους δύο ακόμα ασθενείς. Πρόκειται για μία 80χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και έναν 61χρονο, αφγανικής καταγωγής ο οποίος νοσηλευόταν από τις 14 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Κατέληξαν δύο ασθενείς με κορωνοϊό - Ανάμεσά τους ένας 59χρονος ιερέας

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Παρασκευή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 286 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 37 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 16.913, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top