Καπετάνιος στο Star: «Ο πατέρας δεν έχει συνέλθει ακόμα. Ανατρίχιασα»

Δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό

Οι εικόνες της διάσωσης του μικρού κοριτσιού στο Αντίρριο συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο του ferry boat που έσωσε το κορίτσι για να τον συγχαρεί για την πράξη του.  

Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς η 3χρονη ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών της

«Η μικρή ήταν αποσβωλομένη, παγωμένη, σοκαρισμένη. Δεν την άκουσα να κλαίει. Είχε γίνει ένα με το πλαστικό» είπε ο καπετάνιος, Γρηγόρης Καρνέσης.

Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον καπετάνιο

Ο καπετάνιος δέχθηκε και ένα τηλεφώνημα έκπληξη από τον πρωθυπουργό, ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού συνομίλησε μαζί του, του ζήτησε να μεταφέρει και τις προσωπικές του ευχαριστίες σε όλο το πλήρωμα του ferry boat «Σαλαμινομάχος» για τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να σωθεί το κοριτσάκι. 

Καπετάνιος στο Star: Πώς σώσαμε το κορίτσι

Ο 25 χρόνια καπετάνιος σε πορθμεία, Γρηγόρης Καρνέζης, μόλις ειδοποιήθηκε από τη λιμενική αρχή έσπευσε να σώσει τη μικρούλα.   

Διάσωση 3χρονου: «Είχε γίνει ένα με το φουσκωτό. Δε διακρινόταν καν»

«Μάζεψα το παιδί και το παρέδωσα στη μάνα του στο Αντίριο. Δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα να πλησιάσεις  ένα πλαστικο χωρίς να το χτυπήσεις» είπε.  

Ο καπετάνιος, πατέρας δύο παιδιών, βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν τους γονείς του παιδιού. «Με πήρε ο πατέρας του κοριτσιού, δεν έχει συνέλθει ακόμα. Ανατρίχιασα εγώ». 

Παράλληλα, οι ειδικοί επισημαίνουν πως το παιδί πρέπει ασφαλώς να ξαναεπιστρέψει στη θάλασσα και στην καθημερινότητά του.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top