Τραγωδία στη Ναύπακτο: 19χρονη γέννησε μόνη της - Νεκρό το μωρό της

Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενη

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η είδηση πως μια 19χρονη στη Ναύπακτο γέννησε μόνη της στο σπίτι της και στη συνέχεια το βρέφος της βρέθηκε νεκρό.

Κοριτσάκι δύο ετών πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του

Η 19χρονη μητέρα χωρίς να αναφέρει στους γονείς της ότι γεννούσε, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο αν είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της, μετά τον τοκετό, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της που το αντιλήφθηκαν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου και από εκεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. 

Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι η αιμορραγία ήταν συνέπεια του τοκετού. Επιστρέφοντας στο σπίτι της οικογένειας, στη Ναύπακτο, ο πατέρας της 19χρονης βρήκε το άτυχο νεογνό νεκρό στο μπάνιο.Το νοσοκομείο ειδοποίησε την αστυνομία που συνέταξε σε βάρος της 19χρονης δικογραφία για έκθεση με συνέπεια το θάνατο του νεογνού. Η 19χρονη συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενη. 

Πάτρα: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 27χρονη που πέταξε το βρέθος της στη θάλασσα

Αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού. Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν ζωή και το σκότωσε η μητέρα του, τότε η δικογραφία σε βάρος της θα αλλάξει.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top