Έφοδος των κομάντο στις φυλακές Κορυδαλλού

Τι ευρήματα ανακάλυψαν στα κελιά των κρατουμένων

"Λαβράκι" έβγαλε η έφοδος των κομάντο του Κορυδαλλού.Εντόπισαν στα κελιά των κρατουμένων σιδερόβεργες, ρόπαλα αλλά και κρυψώνες πίσω απο εικόνες.Έγκλειστος του σωφρονιστικού ιδρύματος μιλώντας αποκλειστικά στο Star, περιγράφει την ανεξέλεκτη κατάσταση στη φυλακή για την οποία έχει διαταχθεί πειθαρχικός ελεγχος .

Απόδραση Κορυδαλλός - Συνελήφθη ο 26χρονος Έλληνας

Οι κομάντο εισέβαλλαν σε όλα τα κελιά των 3 πτερυγών .Τους προκάλεσε εντύπωση το πόσο θρησκευόμενοι ήταν μερικοί κρατούμενοι.Μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι οι εικόνες ήταν καμουφλάζ. Κάτω απο την αγιογραφία υπάρχει αποθηκευτικός χώρος  προφανώς για τα ναρκωτικά που εντόπιστηκαν.

Η εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμεύει και ως καθρεφτάκι παρακολούθησης για τα "καρφιά" όπως αποκαλούν τους σωφρονιστικούς που δεν τους κάνουν πλάτες.Ο Νίκος, έγκλειστος του Κορυδαλλού, αποκαλύπτει στο Star πως γίνονταν οι δουλειές πίσω από τα κάγκελα.
«Κάποιος κρατούμενος είχε τις επαφές του με τον σωφρονιστικό έβαζε μέσα τα πράγματα και πολύ απλά οι γνωστοί του και οι πιο δικοί του απολαμβάνανε παρέα. Υπήρχανε βαριά ναρκωτικά.Βάζανε αλκοόλ μέσα. Τους δίνατε κάποια χρήματα για να σας εξυπηρετούν ; Για τα πάντα υπήρχαν χρήματα. Τα κελιά δεν κλείνανε , η πτέρυγα μόνο έκλεινε, δηλαδή δεν μπορούσαν να κατέβουν απο τον τρίτο στον δεύτερο. 

Έκαψαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας των ψυχιατρικών φυλακών Κορυδαλλού

Τα λουριά όμως έχουν σφιξει. "Λευκά κελιά" είναι η εντολή που έχει δοθεί.’Οπως επίσης και καμία ανοχή για τους φύλακες  που βγάζουν χαρτζιλίκι κάνοντας τα θελήματα των ποινικών .

Η ομάδα κρούσης της εξωτερικής φρουράς των φυλακών εντόπισε επίσης ρόπαλα, μαχαίρια, σιδερόβεργες και κατσαβίδια.Πολεμοφόδια  για τις αιματηρές συμπλοκές.Οπως επίσης κινητά, φορτιστές , τηλεκάρτες , τράπουλες και μάρκες για τα αυτοσχέδια καζίνο.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top