Αυξάνονται οι εσωτερικές πτήσεις - Τέλη Μαΐου τα εξωτερικά δρομολόγια

Τι αναφέρει η Aegean

Αεροπλάνο Aegean

Με τη σταδιακή άρση των μέτρων, η Aegean αυξάνει σιγά σιγά τα δρομολόγια εσωτερικού από τις 18 Μαΐου, ενώ σε δεύτερη φάση, μέχρι τα τέλη Μαΐου θα αυξηθούν και τα δρομολόγια εξωτερικού.

Τι ισχύει με τις πτήσεις που ακυρώθηκαν - Πώς θα επιστραφούν τα χρήματα

Μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών στις μεταφορές εντός Ελλάδας που ανακοινώθηκε από τις ελληνικές αρχές τις προηγούμενες μέρες και τις κατευθύνσεις από την ΕΕ για τους κανονισμούς εισόδου σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Aegean ανακοινώνει ότι από τις 18 Μαΐου θα προχωρήσει σε ένα πρώτο βήμα ενίσχυσης συχνοτήτων προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και κατόπιν από 25 Μαΐου προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπόλοιπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.

Κορωνοϊός: Πώς θα γίνονται τα ταξίδια με πλοίο, αεροπλάνο και τρένο

Επίσης, σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα προχωρήσει και στην επανέναρξη διασύνδεσης με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Συγκεκριμένα προγραμματίζει μέσα στον Μάιο την επανέναρξη των πτήσεων από την Αθήνα προς το Μόναχο, τη Ζυρίχη, τη Φρανκφούρτη και τη Γενεύη, με μικρή κατά αρχήν συχνότητα. Ταυτόχρονα, θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες, το μοναδικό προορισμό εξωτερικού που έως σήμερα δεν είχαν ανασταλεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top