Αποκλειστικό Star: Απάτη με δήθεν επιδόματα κορωνοϊού

Αποφασίστηκε αύξηση των περιπολίων κυρίως το απόγευμα και το βράδυ

Επιτήδειοι βρίσκουν συνεχώς νέες κομπίνες για ληστρικές επιδρομές σε σπίτια, με αφορμή τον κορωνοϊό. Κάποιοι μάλιστα προσποιούνται προϊσταμένους εταιρειών και ζητούν από ηλικιωμένους να πάνε σε κοντινά ΚΕΠ για δήθεν υπογραφές, ώστε να πάρουν επίδομα κορωνοϊού 18.000 ευρώ. Η αστυνομία πλέον λαμβάνει νέα μέτρα, με αύξηση των περιπολιών.

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέχρι τέλος Απριλίου

Σε τηλεδιάσκεψη λοιπόν που έγινε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε αύξηση των περιπολίων κυρίως τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες, καθώς υπάρχει ο φόβος για πλιάτσικο τόσο στα σπίτια όσο και σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. Ζητήθηκε επίσης έντονη παρουσία της αστυνομίας γύρω από τράπεζες και πρατήρια υγρών καυσίμων. 

Ήδη κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και στήνουν κομπίνες σε βάρος των πολιτών με αφορμή τον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία στο κεντρικό δελτίο του Star , σήμερα το πρωί άγνωστος άνδρας εντόπισε ηλικιωμένη στον δρόμο, στην περιοχή του Ταύρου. Της συστήθηκε ως προϊστάμενος του γιου της. Της είπε ότι το παιδί της δικαιούται επίδομα κορωνοϊού 18.000 ευρώ και για να το πάρει θα πρέπει η γυναίκα να  πάει εκείνη τη στιγμή σε κάποιο ΚΕΠ για υπογραφές. Ο στόχος ήταν φυσικά το θύμα να φύγει από το σπίτι και ύστερα ο επιτήδειος να μπει μέσα ανενόχλητος και να το αδειάσει. Η γυναίκα όμως το ψιλιάστηκε και έφυγε τρεχοντας. Ο γιος της μίλησε αποκλειστικά στο STAR και περιέγραψε καρέ καρέ το συμβάν.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top