Τροχαίο Νέα Ιωνία: Την Παρασκευή η κηδεία της 25χρονης αστυφύλακα

Τι λένε στο Star φίλοι της Αφροδίτης

Ατέλειωτος είναι  ο πόνος στη Λευκάδα για την οικογένεια της 25χρονης δοκιμής αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο στην Αθηνά. 

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Αυτή είναι η 25χρονη αστυφύλακας που απανθρακώθηκε

Οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της.

O θρήνος στο σπίτι της Αφροδίτης στη Λευκάδα δεν έχει τελειωμό. Η μητέρα της δείχνει στη Μαίρη Τζώρα  και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της.

Θρήνος στην αστυνομία: Νεκρή 25χρονη δόκιμη αστυφύλακας

Το κορίτσι τους χάθηκε για πάντα σε ένα τροχαίο  στη Νέα Ιωνία που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Την τελευταία ημέρα του 2019 η Αφροδίτη ήταν σταματημένη σε φανάρι με το αυτοκίνητό της. Πήγαινε στην υπηρεσία της, όμως ένας 25χρονος έπεσε με δύναμη πάνω της. Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά κι εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Την είχαμε μαζί μας τα Χριστούγεννα και μας έλεγε τα σχέδιά της. Πριν από μια εβδομάδα είμασταν μαζί σε ένα γλέντι και χορεύαμε», είπαν οι φίλοι της. 

Η Αφροδίτη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και όρεξη για ζωή. Σπούδασε οικονομικά αλλά αποφάσισε να γίνει αστυνομικός σαν τον πατέρα της. 

Ο πόνος στο νησί είναι ατέλειωτος για την Αφροδίτη τους που δεν πρόλαβε να γιορτάσει τομ νέο χρόνο. Τα πάντα πάγωσαν τη στιγμή που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει τις απαντήσεις για την αίτια του θανάτου  της. Οι δικοί της άνθρωποι θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top