Στήνεται το πρωτότυπο «δέντρο από γάλα»​​​​​​​ των Γιατρών του Κόσμου

Σημαντική η συμβολή του κόσμου στα Προπύλαια

στόλισμα δέντρου

Με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, μέσα από την αγάπη και την αλληλέγγυη του κόσμου, στήθηκε και φέτος από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα Προπύλαια ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα, αυτό των Γιατρών του Κόσμου. «»

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο κόσμος μπορεί να περάσει από τα Προπύλαια και να αφήσει ένα κουτί γάλα εβαπορέ. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και το δέντρο θα είναι πλέον έτοιμο, τα μέλη και οι εθελοντές των Γιατρών του Κοσμου θα αρχίσουν το «ξεστόλισμά» του.

Το στόλισμα του δέντρου βρίσκεται σε εξέλιξη στα Προπύλαια

Η ποσότητα που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί στους ασθενείς που πηγαίνουν καθημερινά στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου, σε ιδρύματα και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. 

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου που βρίσκεται στην είσοδο του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Ακαδημία», καθώς επίσης και τα ιατρεία της ΜΚΟ θα είναι ανοιχτά για τον κόσμο που επιθυμεί να προσφέρει το δικό του κουτί γάλατος.

Το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στην είσοδο του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Ακαδημία»

Πολύχρωμα γούρια, κούπες και πολλά χριστουγεννιάτικα στολίδια που βρίσκονται διαθέσιμα στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου μπορούν να γίνουν το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα πρόσωπα στις γιορτές. 

Όμορφα δώρα για την εορταστική περίοδο
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top