Θρίλερ με τον θάνατο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο

Τον βρήκαν νεκρό σε χωράφι

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Θανάση Σιγκάρη, τον περασμένο Μάιο. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός σε ένα χωράφι, ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή ενός φίλου του. 

Τότε η αστυνομία είχε κάνει λόγο για τροχαίο δυστύχημα, όμως η οικογένεια και οι φίλοι του ξεκίνησαν έρευνα για να αποδείξουν το αντίθετο, καθώς όπως έκριναν, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Αμυνταίου βρέθηκε σε ένα στημένο σκηνικό θανάτου. 

Οι απειλές, οι δύο θάνατοι και ο καβγάς

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η σύζυγος του άτυχου άνδρα αποκάλυψε πως λίγους μήνες πριν από το δυστύχημα, ο 50χρονος είχε έναν καβγά με άλλους θαμώνες στο καφενείο, όπου σύχναζε. 

«Επειδή τους την έσπασε, του είπαν αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;», αναρωτήθηκε.

Αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση είναι το γεγονός ότι την επόμενη μέρα του δυστυχήματος ένας φίλος του Θανάση έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα, στο οποίο έλεγε ότι πάει να τον βρει. 

Την ημέρα δε του δυστυχήματος, όπως είπε η κόρη του 50χρονου, βρισκόταν με έναν άνθρωπο στο καφενείο, για τον οποίο της είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ότι «θα του φτιάξει τη γούνα».

«Δεν είδα ίχνη μηχανής στον δρόμο»

Ακόμα περισσότερο εντείνει το μυστήριο του θανάτου του Θανάση Σιγκάρη η μαρτυρία του ανθρώπου που τον βρήκε στο χωράφι. 

«Εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στο δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί», είπε, ενώ ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, από τον οποίο την είχε δανειστεί ανέφερε κάποια κόκκινα σημάδια που βρέθηκαν πάνω στη μηχανή και δεν υπήρχαν πριν το δυστύχημα.

«Όταν το έδωσα εγώ στον Σάκη, δεν είχε αυτές τις εκδορές το μηχανάκι. Τα χάσαμε όλοι. Πώς βρέθηκε εκεί, σε αυτό το σημείο; Το χτύπημα πρέπει να είναι από κάτι βαρύ πάνω του», υποστήριξε.

Οι τελευταίες κινήσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τις τελευταίες κινήσεις του Θανάση Σιγκάρη και τους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε. 

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου βρισκόταν, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο απόγευμα, με ποιους συνομίλησε το θύμα στο μαγαζί, αλλά και το πότε αποχώρησε.

Ο μάρτυρας – «κλειδί» που βρισκόταν στο ίδιο καφενείο, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έπεσαν σε αντιφάσεις σχετικά με το ποιος ήταν αυτός που έφυγε πρώτος από το χώρο. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως έφυγε εκείνος πριν από το θύμα, ενώ ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως πρώτα έφυγε ο Σιγκάρης και μισή ώρα αργότερα ο άλλος θαμώνας του μαγαζιού.

Σε αντίφαση έπεσε ξανά ο μάρτυρας που συζητούσε στο καφενείο με το θύμα λίγο πριν βρεθεί νεκρός. Οι δυο άντρες είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν, με τον μάρτυρα να ισχυρίζεται πως δεν το θυμόταν. Μετά την επιμονή της δημοσιογράφου του «Τούνελ» απάντησε: «Τώρα θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ μου ανέφερε τον καβγά που είχε γίνει παλιότερα. Ένταση όμως δεν υπήρχε ανάμεσα μας».

Ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος και πραγματογνώμονας

Η οικογένεια προσέλαβε τεχνικό σύμβουλο και πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, ο οποίος έκανε αυτοψία στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός. 

Ο κ. Μαδιάς  υποστήριξε πως το πιο πιθανό είναι το δυστύχημα να έγινε σε κάποια από τις προηγούμενες στροφές του δρόμου που είναι πιο απότομες και να μεταφέρθηκε η σορός και το μηχανάκι του στο χωράφι. 

Εντύπωση προκαλεί επίσης και η μορφολογία του εδάφους του χωραφιού, όπου βρέθηκε ο 50χρονος. Το έδαφος είναι αμμώδες κάτι που σημαίνει ότι με το βάρος της μηχανής και του αναβάτη θα έπρεπε οι ρόδες να είχαν βουλιάξει. Αντίθετα το μηχανάκι φαινόταν να είχε διανύσει μια απόσταση 70 μέτρων στον ίδιο χώρο. 

«Λένε ότι έγινε εδώ στο χωράφι, αλλά δε βρήκαμε ίχνη…»

Από την άλλη, ο κουνιάδος του θύματος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος λίγες ώρες μετά είπε πως το αμμώδες έδαφος δε θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιον θανάσιμο τραυματισμό. Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν βρήκε κανένα ίχνος διέλευσης της μηχανής, κάτι που ενισχύει το σενάριο, ότι το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί από άλλο σημείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top