Αμαλιάδα: Μήνυση θα καταθέσουν οι γονείς του 15χρονου που μαχαιρώθηκε

Σοκαρισμένη η μητέρα του - Κρατούμενος ο 16χρονος συμμαθητής του θύματος

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 15χρονου μαθητή, ο οποίος σήμερα το πρωί μαχαιρώθηκε πισώπλατα από 16χρονο συμμαθητή του σε Λύκειο της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι γονείς του θύματος αναμένεται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του 16χρονου κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει κρατούμενος, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε τον 15χρονο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό του μαχαιρώματος στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες μαθητών, ο 16χρονος φέρεται και στο παρελθόν να είχε παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά προς τον 15χρονο, ενώ είχαν προηγηθεί πολλοί καυγάδες μεταξύ τους χωρίς ποτέ τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα.

Το χρονικό του μαχαιρώματος στην Αμαλιάδα

Όλα έγιναν στο πρώτο διάλλειμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές της πρώτης Λυκείου λογομάχησαν. Κάποια στιγμή, ο 16χρονος έβγαλε τον σουγιά και χτύπησε τον συμμαθητή του στην ωμοπλάτη και τον αριστερό αγκώνα. Το παιδί έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Επικράτησε πανικός. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους. 

Είχε ξαναγίνει καβγάς μεταξύ μας πριν από λίγες μέρες. Ήταν η κακια στιγμή...

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου στους αστυνομικούς. Οι δύο συμμαθητές της πρώτης λυκείου, σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν πολλές εντάσεις τις τελευταίες ημέρες. Μετά το περιστατικό ο 16χρονος εξαφανίστηκε. Λίγες ώρες μετά, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας. Πήγε συνοδεύομενος από τον πατέρα του. 

Ο 15χρονος μαθητής τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται τραυματισμένος και σοκαρισμένος στην παιδοχειρουργική κλινική του Καραμανδάνειου νοσοκομείο της Πάτρας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top