Ασπρόπυργος: Τον τεμάχισαν και πέταξαν τα μέλη του στα σκουπίδια

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών το φρικτό έγκλημα

σκουπίδια

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναβίωσε το φρικτό έγκλημα με θύμα έναν διερμηνέα -μεταφραστή από τη Βουλγαρία. 

Τον σκότωσαν τον τεμάχισαν και στη συνέχεια πέταξαν μέλη του σώματος του σε εταιρία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο. 

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2016 όταν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα τον αναγνώρισαν από τη φωτογραφία που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα. 

Άμεσα οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας και του τεμαχισμού της σορού του Βούλγαρου διερμηνέα στράφηκαν στο πρόσωπο της συντρόφου του, βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και συγκατοικούσαν σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα από το Σεπτέμβριο του 2015.

 Η σύντροφός του ομολόγησε την εμπλοκή της στο φόνο, κατονομάζοντας μάλιστα και στενό φίλο του θύματος, τον οποίο φωτογράφιζε ως φυσικό αυτουργό της ανθρωποκτονίας και του διαμελισμού του άτυχου θύματος. 

Για τη δολοφονία του έχει ήδη καταδικαστεί η σύντροφος του σε ισόβια  ενώ σήμερα καταδικάστηκε  σε ισόβια  και ο Πακιστανός  που φέρεται να έχει πληρωθεί για να σκοτώσει τον Βούλγαρο διερμηνέα με το ποσό των 1000 ευρώ.

Κατηγορούμενοι είναι άλλα δυο άτομα τα οποία θα δικαστούν τους επόμενους μήνες.

Οι δράστες σκότωσαν και τεμάχισαν τον άτυχο άνδρα λόγω οικονομικών διαφορών. 

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Σοφία Πολυζωγοπούλου δήλωσε στο star.gr 

«Η οικογένεια του θύματος από πρώτη στιγμή διατείνονταν, ότι την στυγερή ανθρωποκτονία  δεν τέλεσε μόνη της, η ήδη καταδικασθείσα σύντροφος του δολοφονηθέντος  . Την πεποίθηση τους αυτή, ενίσχυε το γεγονός ότι εντός της οικίας που έγινε η δολοφονία ανευρέθησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό και άλλων προσώπων. Η συμμετοχή και άλλων δραστών καταδεικνύεται επίσης από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και από μαρτυρικές καταθέσεις. Πράγματι μετά από σωρεία αιτήσεων που υποβάλλαμε, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τριών ακόμα ατόμων. Σήμερα με απόφαση του το ΜΟΔ έκρινε ομόφωνα ένοχο για την  ανθρωποκτονία τον ένα εκ των κατηγορουμένων επιβάλλοντας του την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Αναμένουμε δε, να προσδιοριστεί το Δικαστήριο και για τους άλλους δυο κατηγορούμενους, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης, και οι οποίοι προσφάτως συνελήφθησαν στο εξωτερικό»

της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top