Πέτρος Τατσόπουλος: Η σύζυγος και τα παιδιά του ευχαριστούν τους γιατρούς

«Χρωστάμε απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του»

Ο Πέτρος τατσόπουλος

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος με τη σύζυγό του - φωτογραφία: NDP

Πέτρος Τατσόπουλος: Παραμένει στην Εντατική-Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής βγήκε σήμερα από τη μηχανική υποστήριξη και η οικογένειά του, μέσω του πολύ καλού φίλου του, Απόστολου Δοξιάδη, θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή. 

«Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», έγραψε ο κ. Δοξιάδης.

Ο συγγραφέας με την κόρη του Λήδα - φωτογραφία: NDP

Έτσι έσωσε ο Λύρας τον Τατσόπουλο - «Του εύχομαι να πιστέψει στον Θεό»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» του Alpha, όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει. 

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Αμέσως υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, το οποίο διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top