Πατέρας ηθοποιού στο Star μέσα από τη φυλακή: «Δεν του φερόμουν άσχημα»

Τι απαντά στις καταγγελίες του γιου του ότι τον βασάνιζε από τα πέντε του

Η αποκάλυψη ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα πρωταγωνιστήσει σε δυο θεατρικές παραστάσεις, τον περασμένο Μάιο είδε τον πάτερα του να προφυλακίζεται γιατί φέρεται να εξέδιδε την αδερφή του που πάσχει από νοητική στέρηση.

Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: Το «κτήνος της Λαμίας» είναι πατέρας μου

Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ήταν και ο ίδιος θύμα του ανθρώπου που τον έφερε στη ζωή, αποκαλύπτοντας ότι τον βασάνιζε από την ηλικία των πέντε ετών. 

Κακοποίηση 18χρονης στη Λαμία: Μάνα και πατέρας στρέφονται κατά του γιου

 

Πατέρας ηθοποιού στο Star: «Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Του έχω κάνει μήνυση»

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού, απάντησε στις καταγγελίες του γιου, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου μέσα από τη φυλακή. 

Δε θέλω να τον δω καθόλου. Δε θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα.  Τα πουλήσαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα. 

Η εξομολόγηση του ηθοποιού στο Star

Για τη φρίκη των παιδικών του χρόνων ο ηθοποιός είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς. Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Δε με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου

Ο ηθοποιός προσπαθεί τώρα να  ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε και να προχωρήσει μπροστά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top