Θάνατος νοσοκόμας Νίκαια: «Παραπάτησε και έπεσε, δεν αυτοκτόνησε»

Τι λέει ο ξάδελφος της γυναίκας που έπεσε από τον πρώτο όροφο νοσοκομείου

Για μια γυναίκα δοτική, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης που εργαζόταν για να συντηρεί την οικογένειά της στην Αρμενία μίλησε ο ξάδελφος της νοσοκόμας, η οποία έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου της Νίκαιας και πέθανε το περασμένο Σάββατο. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» η γυναίκα δεν αυτοκτόνησε, όπως γράφτηκε αρχικά, αλλά ο θάνατό της ήρθε μετά από ένα φρικτό δυστύχημα.

Νίκαια: Νοσοκόμα πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί και σκοτώθηκε

«Η ξαδέλφη μου εργαζόταν στην Ελλάδα 25 χρόνια. Επέστρεψε κάποια στιγμή στην Αρμενία και πριν δύο χρόνια ήρθε πάλι εδώ. Αυτή τη φορά δεν είχε χαρτιά. Όταν έμαθε ότι γινόταν έλεγχος, βγήκε στο μπαλκονάκι για να κρυφτεί, παραπάτησε κι έπεσε, δεν αυτοκτόνησε. Μάλιστα ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος. Είχε τις αισθήσεις της όταν τη βρήκαν οι γιατροί και εξέπνευσε μετά από λίγα λεπτά», είπε. 

Πρόσθεσε ακόμα πως δεν εργαζόταν στο νοσοκομείο ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά είχε πάει, γιατί στο νοσοκομείο νοσηλευόταν η ηλικιωμένη κυρία που φρόντιζε και πήγαινε εκεί από ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα παιδιά της και τα εγγόνια της στο Γερεβάν της Αρμενίας είναι σοκαρισμένα από την τραγική είδηση και περιμένον να επαναπατριστεί η σορός της, ώστε να προχωρήσουν στην κηδεία της. 

Ο ξάδελφος της άτυχης γυναίκας ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά αυτό που φοβόταν είναι μήπως απελαθεί ή της επιβάλουν κάποιο πρόστιμο, καθώς δεν είχε χαρτιά και βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Η γυναίκα, όπως είπε, ήταν καλλιεργημένη, με σπουδές στην Αρμενία, ενώ πάντα φρόντιζε και παρείχε τη βοήθειά της σε όποιον την είχε ανάγκη, χωρίς απαραίτητα να ζητά κάποιο αντάλλαγμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top