Ξυλοκόπησαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της ΝΔ στο Ναύπλιο

Γυαλιά καρφιά σε προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Άλιμο και Νέα Ιωνία

Περιπολικό

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Ναύπλιο ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΔ, έξω από το εκλογικό του κέντρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος με την παράταξη του νυν δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από δύο αγνώστους, οι οποίοι αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα οι δράστες ξυλοκόπησαν και τον αδελφό του υποψήφιου που ήταν μαζί του. 

Το θύμα είχε φύγει από το εκλογικό του κέντρο με τον αδελφό του και την ώρα που περνούσε την οδό Ασκληπιού, βγήκαν από ένα σταματημένο βαν οι δύο δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. 

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδελφός του, αιμόφυρτοι, έπεσαν στο έδαφος. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομία αναζητά τους δράστες. 

Επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Αλιμο και Νέα Ιωνία 

Την ίδια ώρα, επιθέσεις αγνώστων σημειώθηκαν σε προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ στον Άλιμο και στη Νέα Ιωνία. 

Οι επιθέσεις έγιναν στις 00:40, ενώ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στα σημεία της επίθεσης εντόπισαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κάποια μετατράπηκε σε σύλληψη. 

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν, πριν λίγες ημέρες, στα γραφεία της ΝΔ στην Άνω Γλυφάδα προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα, στο στόχαστρο βρέθηκαν τα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη, όπου άγνωστοι έγραψαν συνθήματα για την επταήμερη εργασία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top