Σκοτώθηκε σε τροχαίο 21χρονος που είχε πιάσει τον Σταυρό στα Θεοφάνεια

Οδύνη στην κηδεία του

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η ανθρωποθυσία  στον  βωμό  της κρητικής ασφάλτου. Από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και ανήμερα της Πρωτομαγιάς έχασαν την ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. 

Το τελευταίο θύμα, είναι ο 21χρονος, Σταμάτης Σπαντιδάκης, ο οποίος τα Θεοφάνεια είχε πιάσει τον σταυρό στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου. 

Ο 21χρονος, Σταμάτης Σπαντιδάκης, στα Θεοφάνεια

Τότε  ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου  Ευγένιος  του  χάρισε ένα  χρυσό  Σταυρό για φυλαχτό. Τα λόγια του νεαρού Σταμάτη είναι χαραγμένα στις ψυχές των δικών του ανθρώπων.

Σήμερα  στην εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια είπαν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Άγγελο που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα με την μηχανή μεγάλου κυβισμού στο Πλατάνι.

 «Είναι φανερή η θλίψη σε όλο το Ρέθυμνο. Χιλιάδες άνθρωποι ήταν στην εξόδιο ακολουθία  στου Σταμάτη, όλοι συντετριμμένοι γιατί ένα νέο παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια, ο ίδιος εξαιρετικός νέος  έχασε την ζωή του σε αυτό τον άθλιο δρόμο που λέγεται ΒΟΑΚ Κρήτης» ανέφερε στο Star o Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης. 

Την ίδια στιγμή ο θρήνος χτύπησε και τη λέσχη Χανίων, καθώς ο 57χρονος οδηγός της  δεύτερης μηχανής που καρφώθηκε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο  ήταν μέλος της.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί δυο άνδρες-Χαροπαλεύει η 52χρονη συνεπιβάτης

Η συνεπιβάτης του μια 52χρονη δίνει μάχη στην Εντατική του νοσοκομείου Χανίων. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σταθερή.

Από την αρχή της χρονιάς στους 23 συνάνθρωποί μας έχασαν την ζωή του στους δρόμους της Κρήτης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top