Κατηγορείται και για κατοχή χασίς- Τι λέει ο δραπέτης-τραγουδιστής στο STAR

«Δέχομαι πόλεμο- Τα ναρκωτικά τα έβαλαν στα πράγματά μου»

Εξελίξεις στην υπόθεση του δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος παρουσιαζόταν ενίοτε ως τραγουδιστής, ενίοτε ως μάνατζερ και που και που και ως γιος βουλευτή. Ο τραγουδιστής δραπέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες, καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν στα πράγματά του ναρκωτικά.

Σε έλεγχο που του έκαναν τη Δευτέρα οι αστυνομικοί, βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο ινδικής κάνναβης στα πράγματά του. 

Τι είπε ο ίδιος στο STAR

Ο τραγουδιστής είναι σε κατάσταση σοκ. Όταν ρωτήθηκε για το ένα γραμμάριο χασίς που βρέθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα πράγματά του, απάντησε στην Τασούλα Παπανικολάου και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR: 

«Δέχομαι πόλεμο… Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τα ναρκωτικά τα έβαλαν στα πράγματά μου. Ποιος ανόητος θα έμπαινε στις φυλακές και θα κουβαλούσε ναρκωτικά; Θα κάνω αγωγές σε όλους όσοι λένε κακοήθειες για μένα».

Ο εντοπισμός του χασίς έγινε τη Δευτέρα. Την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής, μεταφοράς και απόπειρα εισαγωγής. Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ θα περάσει και από πειθαρχικό συμβούλιο.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και δεν επέστρεψε. Ήταν καταζητούμενος 17 χρόνια. Συνελήφθη μετά τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης ενώ σε αυτά τα χρόνια εμφανιζόταν ως παρουσιαστής, δημοσιογράφος  και η σύλληψη του άφησε ανθρώπους της showbiz άναυδους.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top