Προβολή ταινίας «Wonder Park- Το Πάρκο των Θαυμάτων» για την Elpida Youth

Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου

Έμιλυ Βαφειά και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Μια μοναδική εκδήλωση προσφοράς και αγάπης διοργάνωσε η Επιτροπή «ELPIDA Youth» του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στον κινηματογράφο Odeon Starcity.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία με τίτλο «WONDER PARK-ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ», στηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του «ELPIDA Youth».

80. Έμιλυ Βαφειά και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Έμιλυ Βαφειά και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Πρόκειται για μία ταινία κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Το «Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα- παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει.  Η συναρπαστική ιστορία συνεπήρε τους μικρούς θεατές οι οποίοι πέρασαν ένα αξέχαστο πρωινό.

141.Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κυρίας Κατερίνας Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Managing Director for 20th Century Fox & Paramount titles και μέλος του «ELPIDA Youth», η οποία ανέλαβε και τη διοργάνωσή της.

158 Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη και Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ODEON για την πρωτοβουλία της να προσφέρει τα έσοδα της ταινίας για τους σκοπούς του Συλλόγου, καθώς και τις εταιρείες Paramount titles και Nickelodeon Movies.

Επίσης ευχαριστούμε  τις εταιρείες PepsiCo-HBH και TSANOS για τις ευγενικές τους χορηγίες.

172: Κλαίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη

Κλαίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προβολή της ταινίας παραβρέθηκαν τα μέλη της Επιτροπής «ELPIDA Youth»: Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Έμιλυ Βαφειά, Τόνια Βασιλοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top