Αυτοψία STAR: Ανενόχλητο πάρκινγκ σε «ευαίσθητα» σημεία

Mετά από 34 λεπτά κανείς δεν πλησίασε το ΙΧ έξω από το υπ.Εξωτερικών

Τα παράνομα  παρκαρισμένα αυτοκίνητα αποτελούν τον καθημερινό εφιάλτη για τους οδηγούς. Όπως βλέπετε στην αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR δεν απασχολούν την αστυνομία, ακόμη και όταν  βρίσκονται δίπλα σε “ευαίσθητα σημεία” όπως είναι τα κυβερνητικά κτίρια.

«Είναι θέμα ασφάλειας των ανθρώπων ενός υπουργείου. Σε πέντε λεπτά αν ένα αυτοκίνητο είναι άγνωστο έξω από ένα υπουργείο πρέπει να έχει φύγει». Αυτό που επισημαίνει ο πολίτης δεν κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας. Στο υπουργείο εξωτερικών στην Ακαδημίας παρκάραμε παράνομα το αυτοκίνητο μας και απομακρυνθήκαμε. 

Το χρονόμετρο του κινητού μας κατέγραφε συνέχεια την εικόνα. Πέρασαν 34 ολόκληρα λεπτά και το αυτοκίνητο βρίσκεται παράνομα παρκαρισμένο μπροστά στο υπουργείο Εξωτερικών. Κανείς δεν το έχει πλησιάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα εμποδίζει τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από το υπόγειο πάρκινγκ.

Ύποπτο αυτοκίνητο σε έναν δρόμο όπου υπάρχει η γαλλική πρεσβεία και καταλήγει στη Βουλή. Το ύποπτο αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει την πορεία του στα κυβερνητικά κτίρια από το υπουργείο Οικονομικών, στην Καραγιώργη Σερβίας μπροστά στην είσοδο.

Έχουν περάσει 10 λεπτά οι τροχονόμοι βρίσκονται ακόμη πάνω στην πλατεία Συντάγματος  και αποφασίζουμε να γυρίσουμε προς το αυτοκίνητο. 

Στο άλλο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών στη Μητροπόλεως κανείς δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία. 
Έχουν περάσει 18 λεπτά και κανείς δεν έχει έρθει να δει ποιος είναι αυτός που έχει παρκάρει στον χώρο των αυτοκίνητων του υπουργείου και μάλιστα τα εμποδίζει.

Για να δοκιμάσουμε τα αντανακλαστικά των υπευθύνων αφήσαμε πάνω από 10  λεπτά το άγνωστο γι’ αυτούς αυτοκίνητο μέσα στη στοά του υπουργείου Οικονομικών…και κανείς δεν ενόχλησε.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top