Σπάτα: Θύμα κλοπής καταδιώκει με το αυτοκίνητό του δυο κακοποιούς

Βίντεο ντοκουμέντο - Νωρίτερα του είχαν αρπάξει την τσάντα

Μάστιγα είναι η μικροεγκληματικότητα σε πολλές περιοχές της Αττικής. Σε βίντεο ντοκουμέντο, θύμα κλοπής στα Σπάτα καταδιώκει με το αυτοκίνητό του δυο  κακοποιούς που λίγο νωρίτερα του άρπαξαν την τσάντα. 

Ο κακοποιός πλησιάζει το λευκό αυτοκίνητο έξω από μια εταιρία στα Σπάτα και αρπάζει την τσάντα  που βρίσκεται στο κάθισμα. Με αστραπιαία κίνηση ο συνεργός του πλησιάζει με το μηχανάκι και χωρίς να σταματήσει, ανεβαίνει και εξαφανίζεται.

Οι δυο δράστες φαίνεται πως από ώρα είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο πάρκινγκ και παίρνοντας την τσάντα προς το κέντρο των Σπάτων.

Ο ιδιοκτήτης δε χάνει το θάρρος του και κυνηγά τους ληστές. Κλείνει τον δρόμο με το αυτοκίνητό του για να τους ακινητοποιήσει. Οι δράστες πέφτουν πάνω στο όχημα με τον ιδιοκτήτη της τσάντας να προσπαθεί να τους  σταματήσει.

«Τους λυπήθηκε γιατί φρενάρει ο άνθρωπος δηλαδή λειτούργησε μέσα το ένστικτο  να μην τους χτυπήσει και τους σκοτώσει. Φρέναρε,  πέσανε λίγο κάτω, ακούμπησαν, βγήκε έξω είναι μαχητής ο άνθρωπος. Τα βουτήξανε και έγιναν σκόνη» λέει γείτονας.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στα Σπάτα, τα κρούσματα τέτοιου είδους, δηλαδή με μοτοσυκλέτες  είναι πολλά. 

Με τα μηχανάκια περισσότερο δουλεύουν αυτοί εδώ στα σπίτια, έχουν επιδημία. Βλέπουν τα σπίτια που δεν έχουν φύλαξη, τα σημαδεύουν.
Οι δράστες χτυπούν και χάνονται στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, κάνοντας  αδύνατο τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους από τις διωκτικές αρχές.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top