Θρίλερ με τον θάνατο του 30χρονου δικηγόρου στα Τουρκοβούνια

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 30χρονου δικηγόρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια.

Ο νεαρός δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός

Ο νεαρός δικηγόρος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης. Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συνομιλήσει πριν από δυο μέρες ήταν ο αδελφός του και όταν την Τρίτη δεν πήγε στο δικηγορικό γραφείο, όπου εργαζόταν, σήμανε συναγερμός. 

Εντοπίστηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια 28χρονος δικηγόρος που αγνοείτο

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια του είναι πολλά. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που βρέθηκε η σορός του. 

Όπως περιέγραψε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος, ο νεαρός άφησε το αυτοκίνητό του, διένυσε με τα πόδια μια απόσταση ενός χιλιομέτρου, ανέβηκε πάνω σε έναν βράχο και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες βρέθηκε στο κενό, σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων. 

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι επίσης το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο του νεαρού δικηγόρου βρέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, τα κλειδιά του και το πορτοφόλι του με ένα σεβαστό ποσό μέσα, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος δικηγόρος έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι, που διερευνάται αν προκλήθηκε από την πτώση ή είχε γίνει νωρίτερα. 

Ο ιδιοκτήτης του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν ο νεαρός δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπιζε.

Μίλησε για έναν χαρισματικό δικηγόρο, ο οποίος ήταν το δεξί του χέρι και για ένα εξαιρετικό μυαλό. 

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο θάνατός του ενδεχομένως να συνδέεται με κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει το γραφείο κι έκανε λόγο για ένα αξιόλογο άτομο από πολύ καλή οικογένεια. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εγκληματικής ενέργειας, όμως η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top