Παπάς σκόνταψε και του έπεσε το μωρό από τα χέρια την ώρα που το σαράντιζε

Το βρέφος νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι και κάκωση στο κεφάλι

Ένα λυπηρό ατύχημα συνέβη σε εκκλησία με θύμα ένα βρέφος. Το νεογέννητο έπεσε από τα χέρια του παπά την ώρα που το σαράντιζε.

Το περιστατικό συνέβη στη Νικήτη Χαλκιδικής το απόγευμα της 6ης Μαρτίου. Οι γονείς του βρέφους πήγαν στην εκκλησία και ζήτησαν από τον ιερέα να του δώσει την ευχή των 40 ημερών. Ο παπάς κρατούσε στην αγκαλιά του το βρέφος, παραπάτησε και του έπεσε από τα χέρια. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ιερέας είναι μεγάλης ηλικία,άνω των 80 ετών και δυσκολεύεται να ασκήσει τα ιερατικά του καθήκοντα. 

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι και κάκωση στο κεφάλι. Ο πατέρας του μωρού επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι το παιδί έχει χτύπημα στο κεφαλάκι και το πόδι και νοσηλεύεται υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς το βρέφος υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι αλλά και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, γι’ αυτόν τον  λόγο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο προκειμένου να παρακολουθείται στενά η κατάστασή του, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει αρκετές φορές την αντικατάστασή του παππούλη. Πάντως, ο  πατέρας, ο οποίος έχει ακόμα ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών, υπέβαλε μήνυση και ζητά την απομάκρυνση του ιερέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top