Προσοχή στο κέντρο την Τρίτη: Κλειστοί δρόμοι λόγω συγκεντρώσεων

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς από τις 12:30 έως τις 15:00

Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστείτε αν έχετε σκοπό να κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα Τρίτη, καθώς αρκετοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί, λόγω συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί. 

Συγκεκριμένα από το μεσημέρι στις 12:30 έως και τις 15:00 κλειστοί θα είναι οι δρόμοι στο κέντρο καθώς θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ. 

Λίγο νωρίτερα συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του Δρομοκαΐτειου. 

Στάση Εργασία στο Δημόσιο

Την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως το τέλος του ωραρίου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι διεκδικούν τη χορήγηση του 13ου και 14ου μισθού από 1/01/2013 σε όλους τους δημοσίου υπαλλήλους, άμεση επανανομοθέτηση του 13ου και 14ου μισθού στα επίπεδα του 2010 και άμεση ρύθμιση για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Στάση Εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιήσει και η ΠΟΕΔΗΝ, διεκδικώντας άμεση και οριστική ρύθμιση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, άμεση ένταξη στα ΒΑΕ, αύξηση στους μισθούς, χορήγηση του 13ου και 14ου μισθού αναδρομικά και χορήγηση της διαφοράς Επιδόματος Ευθύνης στο μισθό και τα αναδρομικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top