Η μοιραία ψαριά δύο φίλων στον ποταμό Νέστο - Ο ένας ανασύρθηκε νεκρός

Ο άτυχος άνδρας ήταν μόλις 38 ετών

Βάρκα σε ποταμό

Μια βόλτα δύο φίλων για ψάρεμα στον ποταμό Νέστο κατέληξε σε τραγωδία. Ο ένας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός. Στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης διαπιστώθηκε ο θάνατος του 38χρονου αλλοδαπού. Ο δεύτερος, 53 ετών, επίσης αλλοδαπός ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του. 

Oι δύο φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα με καλάμι. Εντοπίστηκαν στις εκβολές του ποταμού Νέστου από επαγγελματία ψαρά, νωρίς σήμερα το πρωί. 

Σε ανακοίνωση του λιμενικού σώματος αναφέρεται ότι «επαγγελματίας αλιέας, επιβαίνων στο υπό την ιδιοκτησία του σκάφος "ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ" Ν.Κ. 926, περισυνέλεξε τον 38χρονο από το νερό, όπως επίσης και τον 53χρονο, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του. Ο 38χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top