Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ΙΧ πέφτει σε πεζούς- Οδηγός: "Ασήμαντο γεγονός"

Από θαύμα, δε θρηνήσαμε θύματα - Τρία άτομα τραυματίστηκαν

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν περαστικοί από την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 14.28 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν όχημα έκανε μια "τρελή" πορεία δεκάδων μέτρων, παρασύροντας πεζούς, τραπεζοκαθίσματα και ένα μηχανάκι. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο τρεις πεζοί τραυματίες.

Στο πεζοδρόμιο της Βασιλέως Ηρακλείου, περπατά ένας άνδρας. Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ένα μαύρο αυτοκίνητο, παίρνει σβάρνα τα τραπεζοκαθίσματα και παρασύρει τον ανυποψίαστο περαστικό, ο οποίος καταλήγει να κείτεται στο πλακόστρωτο, ευτυχώς, ελαφρά τραυματισμένος.

"Ασήμαντο γεγονός" χαρακτήρισε ο οδηγός το συμβάν

Στο βίντεο ντοκουμέντο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, διακρίνεται να περνά από το σημείο ένας μουσικός του δρόμου, με ακορντεόν. Ήταν ο πρώτος που τη γλίτωσε φτηνά , από το σαρωτικό πέρασμα του 80χρονου οδηγού. Του ανθρώπου που χαρακτήρισε τις σκηνές τρόμου που εκτυλίχθηκαν ως "ασήμαντο γεγονός".

"Οι άνθρωποι...τους είδα κάτω. Στα πόδια χτυπήματα . Άγιο είχανε που δεν καθόταν ο κόσμος να τρώει έξω" λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο οδηγός έστριψε από την Καρόλου Ντηλ προς τη Βασιλέως Ηρακλείου προφανώς για να πάει στο πάρκινγκ. Για άγνωστο λόγο όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου,  ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και άρχισε να παίρνει τα πάντα παραμάζωμα . Η τρελή του πορεία κατέληξε 50 μέτρα πιο κάτω μπροστά σε έναν κάδο αποριμάτων.

Οι εικόνες από τις ζημιές που άφησε πίσω της η τρελή πορεία του αυτοκινήτου μοιάζουν βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία. Από θαύμα, δε θρηνήσαμε θύματα! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top