Συγκλονίζει 15χρονη κόρη ιερέα: «Με βίασε ο θείος μου»

14 μήνες έκρυβε το μυστικό της

Βιασμός

Το ανήλικο κορίτσι 15 ετών, κόρη ιερέα κατήγγειλε το θείο της, 48 ετών, ότι τη βίασε το καλοκαίρι του 2016. Όπως ισχυρίστηκε ο θείος της την πλησίασε την στιγμή που καθόταν σε πεζούλι μπροστά από το σπίτι της.  

Ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη καθώς  είχε χωρίσει με τον σύντροφό της. Της πρότεινε να την πάει βόλτα με το αυτοκίνητο, οδηγώντας την στην περιοχή Νεκροταφείου της περιοχής, όπου εκεί στάθμευσε το αυτοκίνητο, της έπιασε ελαφρά τα χέρια και την ανάγκασε σε παρά φύση ασέλγεια, ενώ της υπέδειξε να μην πει σε κανέναν αυτό που έγινε.

Το κορίτσι για 14 μήνες κρατούσε καλά κρυμμένο το μυστικό καθώς φοβόταν μην τυχόν και της κάνει κακό ο θείος της. Ο πρώτος άνθρωπος που το εκμυστηρεύθηκε όταν ο σύντροφός της και έπειτα στη μητέρα της, όπου μαζί με εκείνη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να το καταγγείλουν με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να κριθεί μετά την απολογία του στον κ. Ανακριτή προφυλακιστέος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μέσα σε κλίμα έντασης  και σκληρής αντιδικίας.

Το κορίτσι στην κατάθεση του ισχυρίστηκε  ότι μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του θείου της.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου. Το Δικαστήριο, όμως κήρυξε τον κατηγορούμενο αθώο καθώς υπήρξαν αντιφάσεις.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του: Γιάννης Γλύκας και Ευαγγελία Καπλανίδου δήλωσαν ότι: «’Όλους αυτούς τους μήνες δώσαμε σκληρή μάχη προκειμένου να πείσουμε το Δικαστήριο ότι ο εντολέας μας δεν έχει τελέσει την πράξη που αδίκως του αποδόθηκε, καθώς από κανένα αντικειμενικό εύρημα, από καμία μαρτυρική κατάθεση και από το σύνολο της όλης ακροαματικής διαδικασίας δεν προέκυψε όχι μόνο απόδειξη ενοχής του, αλλά ούτε καν ένδειξη αυτής. Ο εντολέας μας είναι ένας άνθρωπος έντιμος, οικογενειάρχης, που λατρεύει τα παιδιά και που ουδέποτε έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για το παραμικρό».

 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top