Μητέρα 25χρονου Νικόλα: "Ο κατηγορούμενος είχε μίσος στα μάτια του"

Κάθειρξη 10 ετών του επιβλήθηκε για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

Ανύπαρκτα  είναι τα μέτρα ασφαλείας στο λόφο του Φιλοπάππου πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του νεαρού Νικόλα Μουστάκα. Η μητέρα του μίλησε στο Star και εξηγεί ότι η περιοχή παραμένει άκρως  επικίνδυνη ενώ δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το βλέμμα του ανήλικου κατηγορούμενου που εμπλέκεται στη δολοφονία, όταν τον είδε στην αίθουσα του δικαστηρίου.  

«Σκληρό ήταν μόνο και μόνο που τον αντίκρισα. Στα μάτια του είδα ένα πολύ μεγάλο μίσος. Είδα ένα πολύ σκοτεινό μίσος μέσα σε αυτά τα μάτια, ενός ανήλικου παιδιού υποτίθεται. Αυτός εμφανίστηκε αμετανόητος, επιθετικός», λέει η ίδια.  

Έχουν περάσει πέντε μήνες  από εκείνο το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου όπου ο Νικόλας Μουστάκας έχασε τη ζωή του σε γκρεμό στο λόφο του Φιλοπάππου, μετά από επίθεση για ληστεία μπροστά στα μάτια της φίλης του.   

Κάθειρξη 10 ετών για το έγκλημα στου Φιλοπάππου με θύμα τον 25χρονο Νικόλα

Κάθε μέρα πηγαίνει στο ίδιο σημείο, εκεί που δολοφονήθηκε το παιδί της. Τα μέτρα ασφαλείας, όπως εξηγεί, παραμένουν ανύπαρκτα. 

«Η κατάσταση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και όταν έγινε το έγκλημα κατά του Νικόλα. Δεν έχω δει αστυνομικούς, φωτισμό βεβαίως δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει , κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν και δεν έχω δει τίποτα. Έχω δει μόνο κάποιους, πολύ λίγους αρχαιοφύλακες σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οι οποίοι άνθρωποι για μένα εκεί είναι ως πρόβατα επί σφαγή», λέει.   

Ο μεγάλος της φόβος, όπως μας αποκαλύπτει η μητέρα του Νικόλα, είναι ότι μπορεί ο  ένας από τους δολοφόνους του παιδιού της, ο 17χρονος Πακιστανός, να καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όμως πολύ σύντομα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος. 

«Θα κάνουν χρήση όλων των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, του γνωστού κυρίου Παρασκευόπουλου και εντός πολύ ολίγου χρονικού διαστήματος και αφού έχουν κάνει ένα πολύ καλό διδακτορικό μέσα στη φυλακή θα είναι ελεύθεροι και πάλι ανάμεσά μας να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους», λέει η ίδια.  

Ο Νικόλας ζούσε και εργαζόταν στην Πορτογαλία. Είχε σκοπό, όμως, σε πέντε χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα, στην οικογένειά του, στους φίλους του… 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top