Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Ελένης

Όσα δήλωσε στο STAR ο Γιάννης Τοπαλούδης

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές .Και οι δυο .Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε», λέει μιλώντας στο STAR ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης Ελένης.

«Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν το μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα […] Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο .Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει».

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος Ροδίτης έπαιρνε ναρκωτικά

Είναι το ξέσπασμα του για τους δυο κατηγορούμενους. Θέλει να μάθει την αλήθεια. Γιατί έχασε το κορίτσι του. Αφήνει αιχμές για όσους επιχειρούν να ελαφρύνουν τη θέση των δυο φερόμενων δραστών 

"ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ "

«Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία ήταν συνεχής διαρκής βασανιστική έτσι .Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν  πετώντας την στη θάλασσα […] Όταν  κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν  να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. […] Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό .Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη»

Δολοφονία Ρόδος: Στο ίδιο κελί οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Ελένης

Ο κύριος Γιάννης και η κυρία Κούλα Τοπαλούδη αύριο θα περίμεναν την κόρη τους για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Περίμεναν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους. Κάποιο ομως μας είπε ο πατέρας της της έβγαλαν εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

«ΚΛΑΙΜΕ ΟΛΗ ΜΈΡΑ «

«Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας αύριο 16  πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι  της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι Να πει τι για αυτούς τους…τελοσπάντων».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top